تلگرام بعنوان محبوب ترین شبکه اجتماعی طرفداران زیادی دارد و روز به روز هم به کاربران آن اضافه می شود. تا خرداد 1401 تعداد اکانت های فعال تلگرام به 700 میلیون اکانت رسید. این حجم از استفاده از تلگرام هر کاربری را برای کسب درآمد از آن وسوسه می کند.
تلگرام و فیلترینگ
با وجود اینکه در ایران چند سالی است که تلگرام فیلتر شده است، ولی جذابیت ها و امکانات این نرم افزار باعث شده افراد زیادی هنوز در استفاده از آن مصر باشند.
البته یکی از دلایل استفاده گسترده از تلگرام، سادگی رفع فیلترینگ آن با استفاده از ابزار پروکسی است و با به روز رسانی جدید تلگرام فقط کافی است که چند پروکسی فعال داشته باشید تا در صورت قطع شدن هر کدام، تلگرام به صورت خودکار خودش به سراغ پروکسی دیگر برود. با این شرایط شما در تمام طول روز به تلگرام متصل خواهید بود.
مزایای کسب درآمد از تلگرام
تلگرام بعنوان بهترین پیام رسان دنیا که بیشترین سرعت رشد را دارد و به زودی اولین پیام رسان در سراسر دنیا خواهد بود پتانسیل و جذابیت بسیار بالایی برای کسب درآمد دارد. در زیر روش های مرسوم کسب درآمد از تلگرام را معرفی می کنیم.
روش های کسب درآمد از تلگرام
روش های مختلفی وجود دارند که بتوانید از تلگرام کسب درآمد کنید. در برخی روش ها برای خودتان کار می کنید ولی در برخی دیگر برای سایرین. اما باید بدانید که ما روش هایی که تا کنون در بستر تلگرام مورد استفاده قرار گرفته اند را معرفی می کنیم و شاید در آینده نیز روش های دیگری برای این موضع ابداع شوند.
فروش محصولات و خدمات
اولین و ساده ترین شیوه کسب درآمد اینست که کانالی در تلگرام راه اندازی کنید و محصولات و یا خدمات خود را درون آن معرفی کنید. سپس با افزایش تعداد اعضای کانال خود، از مخاطبین خود کسب درآمد کنید. در این شیوه نیاز دارید که محصول یا خدماتی داشته باشید تا بتوانید آن را معرفی کنید.
مدیریت کانال و گروه های تلگرامی
اگر هیچ محصولی ندارید ولی به مهارت های فضای مجازی آشنایی دارید، می توانید مدیریت یک کانال یا گروه تلگرامی را بر عهده بگیرید و بابت این کار دستمزد دریافت کنید. می توانید چند کانال را هم به صورت همزمان مدیریت کنید. و چون تلگرام امکان زمانبندی ارسال پیام ها را دارد، به سادگی از پس این کار بر خواهید آمد. فقط کافیست پست ها را در زمان مناسب ارسال کنید و به پیام های مخاطبین پاسخ دهید.
تولید محتوا
اگر مهارت بیشتری دارید می توانید برای کانال های مختلف تولید محتوا کنید. برای این کار لازم است متنی را به همراه عکس یا فیلم مناسب برای کانال ها آماده کنید. در این صورت می توانید دستمزد بیشتری دریافت کنید.
تبلیغات پروکسی
تلگرام به کسانی که پروکسی در اختیار کاربران قرار می دهد اجازه می دهد یک کانال را در بالای تلگرام کاربران نمایش دهند. این کانال بعنوان Sponsor نمایش داده می شود. پس اگر توانایی تولید و ارائه پروکسی را دارید، می توانید با نمایش کانال های دیگران در قبال مبلغی بعنوان تبلیغات، کسب درآمد کنید.
تبلیغات تلگرام
خود تلگرام به تازگی از سیستم تبلیغاتی خود رونمایی کرده و تبلیغات کاربران را که شامل یک متن و یک دکمه می شود، بعنوان آخرین پست کانال ها نمایش می دهد و در ازای نمایش و کلیک هزینه دریافت می کند و به کانال هایی که نمایش می دهند پرداخت می کند. البته برای این موضوع نیاز به داشتن حساب های ارزی دارید که بتوانید درآمد خود را دریافت کنید.
تبلیغات
اگر کانال پر بازدیدی داشته باشید، یعنی چیزی حدود بیشتر از 1000 عضو، می توانید با نمایش تبلیغات دیگران کسب درآمد کنید. معمولا یک پست که اصطلاحا بنر می گویند، شامل یک عکس، متن و یک لینک درون کانال تان به مدت چند ساعت در آخرین پست قرار می دهید. البته قوانین ثابتی ندارد. ولی عرف این کار مشخص است.
ربات تبلیغاتی نیترومر
ولی از آنجایی که یکی از چالش ها برای کانال ها یافتن تبلیغ دهنده ها و تأمین مداوم تبلیغات است، ربات تبلیغاتی نیترومر با رفع می مشکل، تأمین تبلیغات کانال ها را به عهده می گیرد. ضمن اینکه با این شیوه از دریافت هزینه نمایش نیز مطمئن خواهید بود. برای استفاده از این ربات از طریق این لینک وارد ربات تلگرام شوید. فراموش نکنید که فیلتر شکن تان روشن باشد.
حق معرفی
یکی دیگه از روش های کسب درآمد، معرفی است. در واقع شما با معرفی یک سامانه به دیگران، مبلغی بعنوان حق معرفی دریافت می کنید. هر سامانه ای شاید از این روش برای گسترش مخاطبین خود استفاده کند. ربات نیترومر هم از همین شیوه استفاده می کند و شما با معرفی هر نفر می توانید 50 هزار تومان پورسانت دریافت کنید. یک لینک معرفی به شما داده می شود و هر کسی روی لینک کلیک کند، سامانه او را از طرف شما محسوب خواهد کرد. حتی می توانید آن لینک را در کانال ها یا گروه ها منتشر کنید.
Pingback: نات کوین ( NOTCOIN) چیست؟ - کسب در آمد از تلگرام - نیترومر
Pingback: تبیلغ کلیکی چیست؟- pay-per-click Advertising- نیترومر NITROMER